Mindfulness trainingen in het groene hart van Amsterdam

BEL 020 - 303 87 00
VOOR MEER INFORMATIE

Wat is Mindful in Groen?


Temidden van de drukte van de stad Amsterdam geeft Mindful in Groen mindfulnesstrainingen buiten in de natuur; het park in Amsterdam, aan de oevers van het IJ, het Twiske.... We verruillen de praktijkruimte voor de buitenlucht.

 

Ontspanning temidden van alles wat er is, door terug te gaan naar de basis. Ontdek en accepteer wie je bent. Zoek de rust, schoonheid en balans in jezelf met behulp van alles wat de natuur te bieden heeft.

 

Wie is Saskia?

 

drs. Saskia Moonen (1969) is de oprichter van Mindful in groen en eigenaar van de succesvolle Praktijk Rood. Na haar studie Klinische Ontwikkelingspsychologie en Neuropsychologie aan de Universiteit van Amsterdam heeft Saskia de postdoctorale opleiding gedaan tot specialisatie Kinder & Jeugd Psycholoog NIP. Daarnaast is Saskia opgeleid in het geven van Cognitieve Gedragstherapie, CogMed-trainingen, Neurofeedback en Oplossingsgerichte Therapie.

 

Saskia is mindfulnesstrainer in Amsterdam voor groepen maar ook als individuele (wandel)coaching. Zij is geschoold in de Boeddhistische psychologie en gaat zelf jaarlijks een aantal weken op retraite naar Nepal.

 

 

 

“Ik wil mensen helpen stress te hanteren door ze dichter bij de natuur te brengen en zo dichter bij zichzelf."

Psycholoog en Mindfulnesstrainer
Saskia Moonen

 

NEEM CONTACT OP MET SASKIA