Mindfulness trainingen in Amsterdam

BEL 020 - 303 87 00
VOOR MEER INFORMATIE

Mindfulness, wat is dat?

 

Mindfulness is een puur natuurlijke manier om beter om te kunnen gaan met stress. Je leert met mindfulness dat stress niet zomaar ontstaat door vervelende situaties, maar dat stress iets is dat jij zelf zo ervaart. Een lastige situatie is dus niet stressvol, maar wordt pas stressvol als jij deze zo interpreteert. Als je dat weet en begrijpt dan betekent het dat jij ook zelf de kracht hebt om je eigen stress aan te pakken.

 

 

Voor wie is Mindful in Groen?

 

Wil je meer in het moment kunnen leven?

Wil je beter kunnen ontspannen?

Wil je om kunnen gaan met stress en de hectiek van alledag?

Wil je de positieve effecten van mindfulness ervaren?

Wil je jezelf persoonlijk ontwikkelen?

Wil je gewoon een moment in de week waarop je iets voor jezelf hebt?

 

AANMELDEN VOOR DE TRAINING

 

 

Mindfulness individueel in Amsterdam

 

Door middel van een individuele mindfulnesstraining ontwikkel je onder persoonlijke begeleiding vaardigheden om stressprikkels eerder en beter op te vangen. Je leert anders omgaan met gedachtepatronen die niet behulpzaam zijn.

 

INDIVIDUELE MINDFULNESS

Mindfulness groepstraining in Amsterdam

 

In een mindfulness groepstraining bij Mindful in Groen in Amsterdam, kun je ervaringen met elkaar uitwisselen en van elkaar leren. Het is fijn om herkenbare situaties met elkaar te delen! Je staat er niet alleen voor.

 

GROEPSTRAINING MINDFULNESS

 

Lekkerder in je vel bij Mindful in Groen!

 

Voel je je dagelijks gehaast of opgejaagd? Heb je behoefte aan rust in je hoofd én in je lijf? Volg een mindfulnesstraining bij Mindful in Groen!

 

Of je nu wel of geen klachten hebt, met persoonlijke ontwikkeling bezig bent of je wilt gewoon een moment in je week hebben waarop je tot jezelf komt. De Mindful in Groen mindfulnesstraining is voor iedereen toegankelijk en biedt iedereen een mooie ontwikkeling!

 

Doe mee! Je bent van harte welkom!

 

AANMELDEN VOOR DE TRAINING